dimecres, 25 de gener del 2012

"Un Porrat per recordar".


Eixes poden ser les paraules, per descriure el cap de setmana a Benirredrà.
Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Porrat de Sant Antoni Benirredrà-Gandia.

És per a significar la quantitat de gent que ha visitat el Porrat  i les diferents activitats culturals i festives que s'han celebrat.

Dels actes més masius la inauguració del Porrat, amb el Pregó a les portes de l'Ajuntament de Benirredrà, que va contar amb membres dels Ajuntaments de Benirredrà i Gandia, i d'altres poblacions de la Safor, acabant als peus de l'Ermita de Sant Antoni, amb la tradicional foguera.

L'altre acte amb més participació va ser la benedicció dels animals a la Plaça de l'església, on més de 1.000 animalets van ser beneïts. A cada propietari se li donava un pà benet, amb una garrofa, i estampa de Sant Antoni, amb els goigos que es cantaven antigament a l'Ermita el dia de Sant Antoni.

Altres actes representatius van ser el sopar popular i concerts organitzats per la FASA (Fira Autogestionada de Sant Antoni) del col·lectiu FIGA dissabte a la nit, el concert de Pep Gimeno "el Botifarra", l'exhibió i doma de cavalls, i les mostres de danses valencianes, bollywood i teatre de carrer durant tot el Porrat. Tot barretjat amb tallers, contacontes, exposicions, etc. Acabaren el cap de setmana amb el tradicional dinar de cassoles d'arròs al forn, veïns, visitants i amics.

A més es va contar amb la participació de les associacions de Benirredrà per a l'organització de la fest, a més de col·lectius socials que mostraren el seu treball.


Esperem que ho hajau passat d'allò més bé en aquest Porrat 2012! Gràcies per la vostra participació!
Ús esperem l'any que ve!

Ací ús deixem algunes de les fotos del que fou aquest porrat!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.