dimarts, 15 de novembre del 2011

EL 'ATLETA' RUBALCABA ACCELERA A LA RECTA FINAL DE LA CAMPANYA



Els socialistes demanem aquesta última setmana de campanya el vot als ciutadans amb un últim vídeo electoral on el protagonista és un atleta, un corredor de fons que, mentre travessa un erm en solitari, dubte sobre si ha de seguir endavant, però finalment decideix fer un últim esforç pel que està "en joc" en aquestes eleccions i al final del camí es troba envoltat de gent, com si es tractés d'una marató.

El vídeo, de 32 segons, està protagonitzat per un corredor que, en plena carrera, en solitari i en un paisatge desèrtic, deté per un moment el seu camí per preguntar-se si "val la pena" els "més de 35.000 quilòmetres recorreguts", els "400 trobades amb ciutadans, emprenedors", i tot el que encara li queda per davant.

"Tant ens juguem?, L'educació?, La sanitat?, El futur?", Es pregunta el corredor, i això li fa reprendre la marxa. A poc a poc, va reunint darrere seu a nombrosos seguidors, que acaben transformant-se en un multitudinari marató. 




-Font: "El Público"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.