dijous, 29 de setembre del 2011

L'AJUNTAMENT POSA EN FUNCIONAMENT L'ESCOLA MUNICIPAL DE FORMACIÓ


L'equip de govern de Benirredrà ha posat en marxa un dels seus compromisos electoralsL'Escola Municipal de FormacióEstracta d'una programació de cursos per a totes les edatsrelacionats amb l'educació, lacultura, l'esport i el lleure.
Organitzats per la Regidoria d'Educació i Cultura i programats per l'Ajuntament de Benirredrà, els cursos de l'escola municipal de formació corresponents a l'exercici 2011/2012 és realitzaran entre els mesos d'octubre i juny.Respecte als continguts, cal assenyalar que es consoliden diversos cursos ja existents, a causa de l'excel • lent acollida per part dels usuaris. Són els casos d'informàtica o cursos esportius, entre d'altres. A més, s'incorporen noves activitats com les d'idiomes. En aquest sentit, s'han programat un valencià per preparar el "grau mitjà" de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià i un altre d'anglès per a adults.L'àmplia oferta és completa amb tallers de pintura, tall i confecció, i memòria per als més grans.L'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, ha destacat que el govern municipal"segueix compromès amb l'educació i la cultura i que amb aquesta programació es compleix un dels compromisos electorals". El lema d'aquest curs, compleix amb el que assenyala l'alcaldessa: "L'educació i la cultura són el Nostre present i futur".

Els cursos començaran en la segona setmana d'octubre i la inscripció pot realitzar-se en el propi Ajuntament de Benirredrà, de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores.

Ací teniu un butlletí on informa sobre els preus dels cursos de dansa, taller de memòria per a la gent gran, cursos d'informàtica, grup de pintura i cursos de corte i confecció.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.