dimecres, 14 de setembre del 2011

L'AJUNTAMENT DE BENIRREDRÀ CONVOCA BEQUES PER A L'ESTUDI

     Els Socialistes de Benirredrà apostem per l'educació, per això des de l'ajuntament estem fent un gran esforç per fer-ho possible, a través de la convocatòria de beques per a l'estudi per als estudiants de Benirredrà. Perquè l'educació és un dels pilars bàsics de la nostra societat!.

A continuació donarem més detalls d'aquesta convocatòria de beques 2011/2012.


   L'Ajuntament de Benirredrà ha obert la convocatòria 2011/2012 de beques per a l'estudi per a tots els estudiants veïns de la localitat.

   Amb un pressupost de 8.000 euros, s'han aprovat les ajudes, tant per a suport en l'escolarització com en menjador escolar.

   L'Ajuntament de Benirredrà ha establert un total de 10 ajuts de menjador escolar per a alumnes / es d'educació infantil de primer cicle (de 0 a 3 anys) dotades amb 3.000 euros per al curs escolar 2011/2012.

   Altres 50 famílies de la localitat podran beneficiar-se amb les ajudes de 100 euros (5.000 euros en total), destinades a menjador escolar per a alumnat d'educació infantil de segon cicle i primària (de 3 a 12 anys).
La convocatòria d'aquestes beques està oberta fins al 22 de setembre.

  Segons ha destacat l'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, l'Ajuntament realitza un gran esforç per ajudar els pares i mares en el finançament del material escolar, llibres i menjador. Cardona ha afegit que "per l'actual equip de govern, les polítiques prioritàries són les socials i educatives, a part de la creació de llocs de treball per a persones desocupades".

  L'aposta per l'educació de l'Ajuntament de Benirredrà es complementa amb la convocatòria dels II Premis al millor expedient acadèmic. Tres premis per al millor expedient de l'ESO, Batxillerat o cicles formatius universitaris, amb la finalitat d'incentivar els estudiants de la població en seguir els seus estudis i la seva formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.