dimarts, 13 de juliol del 2010

SESSIÓ EXTRAORDINARIA DE L'AJUNTAMENT PLE

Simplement comunicar-vos que el proper dijous 15 de juliol, a les 21'00 hores (nou de nit), al Saló de Plenaris de Casa Consistorial, hi haurà un Plenari extraordinari que tindrà un únic punt del dia que farà referencia a la dació de compte de l'informe sobre l'anàlisi dels comptes anuals del període comprés des del 15 de juny de 2007 fins al 28 de febrer de 2010.
Sembla ser que Benirredrà tenia ganes de conèixer el resultat econòmic de l'anterior gestió municipal. Aneu, que no vos ho conten.

2 comentaris:

  1. No mel perd. Ja tenia ganes de saber en qué s'ha gastat els diners y quans se n'ha gastat el PP quan estava al govern. No falteu al plenàri.

    ResponElimina
  2. Es una pena que despuésde tanto esfuerzo y tanto interés por saber el estado de las cuentas del ayuntamiento. el salón de plenarios estuviera con los de siempre con lo que queda demostrado que no hay "mas sordo que el que no quiere oir, ni mas ciego que el que no quiere ver"

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.